loading...

Golvläggare i stockholm

Lagt golv ligger! Åtminstone om det är Älvsjö Golv som har gjort jobbet. Våra professionella golvläggare har lagt golv i Stockholm sedan 1988 och vi har åtskilliga privatpersoner, företag och offentliga inrättningar på vår lista över nöjda kunder. Anlitar du oss för att lägga ditt nya golv får du ett professionellt team med lång och bred erfarenhet av golvläggning i Stockholm. Vi använder oss bara av moderna maskiner och erkända leverantörer för att få bästa resultat på varje jobb vi utför. Oavsett om du vill ha ljusa, mörka, matta, blanka, betsade, gammeldags eller moderna golv är vi din trägolvspecialist i Storstockholm och Mälardalen.

Vill du få inspiration till ditt nya golv kan vi rekommendera att du tar en titt i vårt galleri där du hittar bilder från andra arbeten vi gjort. Slår du oss en signal får du professionella golvläggare som hjälper vi dig med konsultation angående det nya golv som kommer att ge ditt hem eller din lokal nytt liv. Vi lägger både massiva trägolv och parketter och vi hjälper dig i valet av träslag, infärgningar och ytbehandlingar. Välj mellan mängder av olika klassiska parkettmönster och varianter som kubbgolv och tålig industriparkett. Olika golv kräver olika underhåll och beroende på hur golvet kommer att slitas passar olika typer av golv i olika lokaler. En annan aspekt att ta hänsyn till när det kommer till golv är husets stil och byggår - vad passar i just ditt hus? Tillsammans tar vi fram rätt golv för dig, ett golv som kommer att förgylla din tillvaro under många långa år framöver! Låt Älvsjö Golv bli din golvläggare i Stockholm.

ROT-avdrag


Tack vare rotavdraget betalar du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga bara 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss.

Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: - 10 000 kr
Du betalar: 13 000 kr

Fullständiga regler för rotavdraget hittar du på www.skatteverket.se