loading...

Golvslipning i Stockholm

Golvslipning Stockholm Golvslipning Stockholm

Har du ett trägolv som förtjänar ett nytt liv? Vi har slipat golv i tjugofem år och gett otaliga stockholmska trägolv lystern åter och våra kunder ger oss strålande recensioner efter att vi tagit oss an deras golv. Ett vackert trägolv förtjänar att behandlas och underhållas och en golvslipning kan ge ett dystert eller slitet golv nytt liv. Investera i ett nygammalt golv – det som redan ligger i ditt hem.

Vi använder oss alltid av moderna maskiner som slipar och dammsuger samtidigt och det gör oss effektiva och snabba. Du är alltid garanterad ett fackmannamässigt arbete med garanti när du anlitar oss för golvslipning. Vi ytbehandlar både golv och trappor, parketter såväl som solida trägolv och vi utför även infärgning och måleriarbeten. Vi hjälper gärna till med inspiration och konsultation, hör av dig till oss med dina idéer så plockar vi fram en lämplig behandling tillsammans. Dina idéer möter vår expertis och på så sätt får du ett högklassigt nytt golv i ditt hem som kommer att hålla i många år framöver!

Att behandla ett normalstort golv tar inte mer än ett par dagar och tack vare moderna redskap dammar det inte ner hela huset. Att slipa om ett golv behöver inte vara ett gigantiskt projekt och med rätt hjälp är det en betydligt mindre affär än du tror. Golvslipning är ett enkelt och snabbt sätt att ge ditt hem känslan av nyrenoverat, en känsla som kommer att sitta i länge!


Hör av dig till oss för konsultation och offert på golvslipning i Stockholm. Med vår professionella personal kan vi garantera att du kommer att bli nöjd med dina nya golv.

ROT-avdrag


Tack vare rotavdraget betalar du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga bara 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss.

Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: - 10 000 kr
Du betalar: 13 000 kr

Fullständiga regler för rotavdraget hittar du på skatteverket.se