loading...

tRÄGOLV I STOCKHOLM

Ett riktigt gediget och vackert golv är naturligtvis av trä. Vilket hem skulle inte lyftas av ett riktigt snyggt trägolv, vilken affärslokal skulle inte kännas mer exklusiv med en vacker parkett? Vill du snygga till dina lokaler på ett sätt som kommer att hålla i många långa år framöver ska du slägga in ett riktigt bra trägolv och Älvsjö Golv har den erfarenhet och kunskap som behövs för att göra jobbet ordentligt. Anlita oss för att lägga ditt nya trägolv och du kommer inte att bli besviken.

Trägolven är en svensk stolthet och vi har länge skapat vackra massiva trägolv och parketter i våra hem. Sveriges stora naturtillgång, våra skogar, har blivit en central del i vår svenska stil och vackra golv har trampats i generationer. Ett bra trägolv med rätt behandling som underhålls på rätt sätt är en skatt och en investering för många år framöver.

Vare sig det är ett parkettgolv i ett slottsmönster och exklusiva ädelträinslag eller en enkel stavparkett i ek som passar bäst i din bostad så kan vi på Älvsjö Golv hjälpa dig att lägga ditt nya trägolv.

Kommer golvet i din affärslokal att behöva tåla stora påfrestningar? Satsa då på en tålig industriparkett eller kanske ett kubbgolv för den lite lyxigare känslan. I samråd med oss kommer du att hitta det nya golv som passar dina behov och önskemål bäst. Vi gör jobbet åt dig både snabbt och professionellt. Med över tjugofem år i golvbranschen vågar vi lova att vi är din firma när det kommer till trägolv i Stockholm med omnejd.

ROT-avdrag


Tack vare rotavdraget betalar du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga bara 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss.

Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: - 10 000 kr
Du betalar: 13 000 kr

Fullständiga regler för rotavdraget hittar du på skatteverket.se